Omdömen

Resultat Naprapat IconResultat Naprapat

Junohällsvägen 1, Stockholm

4,9 101 reviews

 • Avatar Jenny Jacobsson ★★★★★ för 2 månader sedan
  Jag har främst haft problem med min nacke och har testat precis allt utan några vidare resultat under det senaste 15 åren. Men nu när jag hittade Robin har jag på ett par besök blivit så bra att jag till och med kan ligga på magen med huvudet åt sidan utan att nacken skriker efter 20sek. Min stödkrage, Linnex och mina värmeplåster som varit mina följeslagare i flera år, som jag använt dagligen har legat orörda sedan jul. Jag började gå hos Robin i mitten på november. Så snabbare resultat får man leta efter. Har tipsat många vänner och bekanta. Och kommer fortsätta med det. Har du problem. Boka en tid!. Du kommer bli förvånad över hur fort du märker skillnad.
  Jag har fått ett nytt liv nästan helt utan värk och bättre ska det bli för jag tänker fortsätta gå hos Robin till alla skavanker är återställda. Just nu jobbar vi på att lindra min fibromyalgi och jag har märkt stor skillnad även här.
  Jag är så tacksam över att jag har hittat dig Robin!
 • Avatar Mårten Knutsson ★★★★★ för 2 månader sedan
  Annika Steffen är en mycket bra idrottsmassör, med stor kunskap om kroppen och muskler och otrolig känsla rekommenderar jag henne till både elitidrottare och andra som önskar högsta kvalitet och kunskap. Hon är också en väldigt trevlig person 🙂
 • Avatar Sanna Rhegalle ★★★★★ för 3 månader sedan
  Robin besitter en stor kunskap om människokroppen och det är väldigt intressant att få veta vilken status man själv har på många plan. Rekommenderas start om du känner att något inte riktigt stämmer i din kropp.
 • Avatar Maria Hautala ★★★★★ för 5 månader sedan
  PTSD
  Träffade Robin Anzengruber och blev behandlad med en neurologisk teknik som heter P-dtr. Jag är 32 år och har haft panikångest sen jag var 26 år. Jag har haft många trauman och i behandlingen för att "ta bort" dom så behöver jag tänka på en situation, ett trauma i taget. Eftersom jag haft en traumatisk barndom så kändes det omöjligt först att gör det, det är för många situationer, men märkte att jag kunde slå ihop barndomen till ett trauma och tänka och känna känslan som genomsyrat min barndom.
  Robin hittar triggerpunkter på kroppen och sen får man ligga och kolla på ett x och fokusera på minnet och känslan.
  1 trauma borta.
  Nästa trauma blev min sons födelse, både han och jag dog nästan och fick permanenta skador.
  Jag tog även där under behandlingen med känslan av åren efter förlossningen, känslan av sorg och besvikelse och skulden och slog ihop till traumat i behandlingen.
  2 trauman borta.
  sen en våldtäkt.
  trauma 3 borta.
  Och fjärde traumat var ingen minne direkt utan mer en känsla av att hela tiden vara rädd att bli övergiven. Så jag kunde bara tänka på känslan under behandlingen. och då kom faktiskt minnen upp efter.
  trauma 4 borta.
  Det har gått en tid nu och jag har ingen panikångest längre. Det är ovant men jag är för första gången på många år frisk. Och det känns som ett mirakel.
  Och jag kan inte annat än att rekommendera den här metoden. Jag har också blivit av med ljud och ljuskänslighet och migrän..
 • Avatar Johanna Haapanen ★★★★★ för en månad sedan
  Tack bästa Annika för den otroligt välbehövliga idrottsmassagen som gjorde underverk för mina stela axlar och rygg. Kan varmt rekommendera Naprapat Annika Steffen på Resultat Naprapat!
 • Avatar Nickan ★★★★★ 8 months ago
  Besökt Robin två gånger för behandling av min onda axel. Robin är både trevlig och kompetent. Vid första besöket fick jag tips om övningar att göra hemma. Vid återbesöket var axeln bättre och efter andra behandlingen är jag mer än nöjd. Rekommenderar Robin alla dagar i veckan och kommer vända mig till honom igen vid besvär som måste åtgärdas.
 • Avatar Mona Eriksson ★★★★★ 11 months ago
  Robin på Resultat Naprapat är extremt kunnig och duktig. Jag brukar internt med mina vänner kalla honom magikern. Har länge haft problem med höft och rygg, molande smärta som framförallt märks nattetid då det gjort ont i höften och ena benet att vända sig i sängen. Var dock inte där primärt för detta problem nu senast. Jag påpekade det inte ens pga jag vant mig vid den smärtan och tänkte inte på det vid tillfället. Jag besökte Robin för jag hade ont mellan skulderbladen och vid twist av ryggen. Han körde en grundlig genomgång första besöket vilket resulterade i att smärtan mellan skuldrorna lättade men fanns kvar, men å andra sidan så löste sig andra problem istället. Jag sover bättre och mår allmänt mycket bättre. Hade problem lite då och då med IBS, men efter Robin fixade till lymfsystemet så har mina magproblem i princip försvunnit.
  Vid andra besöket så gick vi på ryggproblemen vilket han löste med bravur. Fick med en övning hem att göra och nu har jag i princip ingen smärta kvar. Som en bonus så blev smärtan på natten mycket mindre. Kommer på ett till besök om några veckor för att se om vi även kan åtgärda det sista så jag slipper ha ont nattetid också.
  Men smärtan är som natt och dag sen jag besökte Robin, det är först nu när jag inte har lika ont längre, som jag förstår hur ont jag faktiskt hade.
  Tack Robin!
 • Avatar Terese Åhlund ★★★★★ 11 months ago
  Annika är en fantastisk naprapat som har en god känsla för ens individuella behov och är bra på att känna av var problemet sitter, och snabbt avgöra hur det bäst kan åtgärdas. Även för mig som lever med kronisk smärta. Hon är dessutom alltid vänlig, glad och lättsam, vilket är en stor bonus.
 • Avatar Camilla Jansson ★★★★★ 9 months ago
  Efter tips reste jag till Stockholm och besökte Robin på Resultat Naprapat då jag haft yrsel i många år. Robin lyssnade in helheten och med sin "magi" gjorde stora förändringar. Behandlingen ger resultat!!!
 • Avatar Jaycodge ★★★★★ 6 months ago
  Rekommenderar starkt att boka ett möte om du känner att någonting inte står riktigt rätt till i kroppen!
 • Avatar Jonas Arnesson ★★★★★ a year ago
  Jag bokade en tid hos Resultat Naprapat på rekommendation av en god vän för att få hjälp med en brännande smärta i ena hälen efter ett löppass. Det första besöket gick till större delen åt till en grundlig genomgång av styrka och rörlighet i olika muskelgrupper, där Robin även identifierade några andra problem som jag redan var medveten om men inte hade påtalat. Under efterföljande besök fick jag behandling som främst bestod av akupunktur och lätt manipulation och som hjälpte mig att få bukt med en begränsad rörlighet i nacken och låsning i ena skuldran. Smärtan i hälen gav däremot inte med sig fullt ut med hjälp av behandling, men däremot fick jag ett träningsprogram som har börjat ge effekt. Om det inte kommer några bakslag, räknar jag med att vara tillbaka i löpspåret om någon månad, förutsatt att jag fortsätter med övningarna för att bygga upp styrkan i vaden och baksidan av låret.
 • Avatar Mika Santala ★★★★★ a year ago
  Jag besökte Resultat Naprapat idrottsmassage hos Annika pga foten och allmänt trötta ben, samtidigt så fixade Annika min nacke som jag inte trodde det var ngt fel på, har en helt annan rörlighet efter besöket
  Jag fick ett mkt professionellt bemötande och mkt kunnig rådgivning för att komma vidare med min träning.
  Behandlingarna var bra och gav avsedd effekt. Ett mkt bra helhetsintryck och rekommenderas starkt.
 • Avatar Thomas Lindkvist ★★★★★ a year ago
  Jag besökte Robin efter ett tips från en vän jag cyklar ihop med, det är dags för Siljan runt (12 mil)om 3 veckor och mina knän klarar bara 5 mil sedan gör det för ont trotts 3-4 år cykling och olika naprapater och övningar.
  Min rörlighet i höften var så illa det inte ens går att få till en bikefit. (Mina knän pekade utåt pga av stelhet och skapar en sne belastning)
  Så såg det ut för 2 v sen, efter 2 besök hos Robin med mycket skratt och mer förståelse för min kropp så cyklade jag igår och kunde smeka insidan på ramen med insida knä och benen jobbade lodrätt ned i pedalerna samt tog 15 nya PR på en runda jag cyklat 20 gånger tidigare 🕺🏻🚴‍♀️
  Min kropp känns som 35 och inte 75 längre 🙏
  Tyckte det var dyrt med 1200 kr men nu efteråt kunde jag betalat 2500 kr med tanke på alla år jag gått hos naprapater utan att fått någon förändring i min kropp och knopp.
  Trotts ett riktigt hårt pass igår känner jag knappt i kroppen att jag cyklade igår, så cykeln åker fram idag igen och fortsätta smeka insida ram nu när jag kan och njuta av värmen!!
  Allt gott/Thomas
 • Avatar Sofie ★★★★★ a year ago
  Jag var precis på idrottsmassage hos Annika och jag säger bara wow! Hon är otroligt skicklig och hittade varenda stel muskel. Bara efter en gång känner jag mindre smärta, och jag känner mig betydligt rörligare. Rekommenderas varmt! 🙂
 • Avatar M O ★★★★★ 9 months ago
  60 min idrottsmassage hos Annika - proffsig och trevlig. Med hennes starka nypor och nålar löstes mina knutar i nacken upp - under massagen var det inte inte skönt men efteråt ljuvligt 🙏🏻
 • Avatar Oskar almgren ★★★★★ a year ago
  Bäste Robin hjälpte mig med ett diskbråck som bråkat fram och tbx i 2 år.. både med behandling och rehabilitering!
 • Avatar Emma Sköld ★★★★★ a year ago
  Kunnig, trevlig och gör ett fantastiskt jobb! Ska bli spännande att se hur kroppen svarar på övningarna jag fått. Mycket nöjd!
 • Avatar Molly Hallström ★★★★★ a year ago
  Kom ditt med en ljumskskada som jag hade länge. Jag fick hjälp direkt av Robin och det är jag så tacksam över! Fick behandlingar och rehab övningar. Nu är jag tillbaka i idrottslivet och är bättre än nånsin!
 • Avatar Victor RA ★★★★★ a year ago
  Åkte på ett rejält ryggskott. Blev tippsad på jobbet om resultat naprapat. Så jag bokade en tid och idag är jag helt återställd med mycket mer kunskap om kroppen en vad jag tidigare hade. Grymma övningar som har blivit en ny del av min träning. jag känner mig idag starkare och har mer förstående om hur viktigt det är med en god muskel kontroll för att utföra viktiga övningar. Jag fick både hjälp med mitt problem och även en kortare utbildning inom träning och kroppen. Kanobra!!
 • Avatar Ingela Råberg ★★★★★ a year ago
  Mycket professionellt bemötande och effektivt utnyttjande av den bokade tiden. Kom dit och kunde knappt röra nacken och fick ständigt spänningshuvudvärk sedan så länge jag kan minnas, gick därifrån med övningar för att träna upp nacke och rygg korrekt. Efter att ha gjort övningarna och 2 återbesök får jag nästan aldrig spänningshuvudvärk och nackspärren släppte redan efter några dagar med övningarna.
  Rekommenderar starkt!

Nedan kan du se några videor från nöjda kunder 🙏