Omdömen

Resultat Naprapat IconResultat Naprapat

Junohällsvägen 1, Stockholm

4,9 91 reviews

 • Avatar Jonas Arnesson ★★★★★ för 8 månader sedan
  Jag bokade en tid hos Resultat Naprapat på rekommendation av en god vän för att få hjälp med en brännande smärta i ena hälen efter ett löppass. Det första besöket gick till större delen åt till en grundlig genomgång av styrka och rörlighet i olika muskelgrupper, där Robin även identifierade några andra problem som jag redan var medveten om men inte hade påtalat. Under efterföljande besök fick jag behandling som främst bestod av akupunktur och lätt manipulation och som hjälpte mig att få bukt med en begränsad rörlighet i nacken och låsning i ena skuldran. Smärtan i hälen gav däremot inte med sig fullt ut med hjälp av behandling, men däremot fick jag ett träningsprogram som har börjat ge effekt. Om det inte kommer några bakslag, räknar jag med att vara tillbaka i löpspåret om någon månad, förutsatt att jag fortsätter med övningarna för att bygga upp styrkan i vaden och baksidan av låret.
 • Avatar Terese Åhlund ★★★★★ för 3 veckor sedan
  Annika är en fantastisk naprapat som har en god känsla för ens individuella behov och är bra på att känna av var problemet sitter, och snabbt avgöra hur det bäst kan åtgärdas. Även för mig som lever med kronisk smärta. Hon är dessutom alltid vänlig, glad och lättsam, vilket är en stor bonus.
 • Avatar Mika Santala ★★★★★ för 9 månader sedan
  Jag besökte Resultat Naprapat idrottsmassage hos Annika pga foten och allmänt trötta ben, samtidigt så fixade Annika min nacke som jag inte trodde det var ngt fel på, har en helt annan rörlighet efter besöket
  Jag fick ett mkt professionellt bemötande och mkt kunnig rådgivning för att komma vidare med min träning.
  Behandlingarna var bra och gav avsedd effekt. Ett mkt bra helhetsintryck och rekommenderas starkt.
 • Avatar Thomas Lindkvist ★★★★★ för ett år sedan
  Jag besökte Robin efter ett tips från en vän jag cyklar ihop med, det är dags för Siljan runt (12 mil)om 3 veckor och mina knän klarar bara 5 mil sedan gör det för ont trotts 3-4 år cykling och olika naprapater och övningar.
  Min rörlighet i höften var så illa det inte ens går att få till en bikefit. (Mina knän pekade utåt pga av stelhet och skapar en sne belastning)
  Så såg det ut för 2 v sen, efter 2 besök hos Robin med mycket skratt och mer förståelse för min kropp så cyklade jag igår och kunde smeka insidan på ramen med insida knä och benen jobbade lodrätt ned i pedalerna samt tog 15 nya PR på en runda jag cyklat 20 gånger tidigare 🕺🏻🚴‍♀️
  Min kropp känns som 35 och inte 75 längre 🙏
  Tyckte det var dyrt med 1200 kr men nu efteråt kunde jag betalat 2500 kr med tanke på alla år jag gått hos naprapater utan att fått någon förändring i min kropp och knopp.
  Trotts ett riktigt hårt pass igår känner jag knappt i kroppen att jag cyklade igår, så cykeln åker fram idag igen och fortsätta smeka insida ram nu när jag kan och njuta av värmen!!
  Allt gott/Thomas
 • Avatar Sofie ★★★★★ för 11 månader sedan
  Jag var precis på idrottsmassage hos Annika och jag säger bara wow! Hon är otroligt skicklig och hittade varenda stel muskel. Bara efter en gång känner jag mindre smärta, och jag känner mig betydligt rörligare. Rekommenderas varmt! 🙂
 • Avatar M O ★★★★★ 9 months ago
  60 min idrottsmassage hos Annika - proffsig och trevlig. Med hennes starka nypor och nålar löstes mina knutar i nacken upp - under massagen var det inte inte skönt men efteråt ljuvligt 🙏🏻
 • Avatar Oskar almgren ★★★★★ a year ago
  Bäste Robin hjälpte mig med ett diskbråck som bråkat fram och tbx i 2 år.. både med behandling och rehabilitering!
 • Avatar Emma Sköld ★★★★★ a year ago
  Kunnig, trevlig och gör ett fantastiskt jobb! Ska bli spännande att se hur kroppen svarar på övningarna jag fått. Mycket nöjd!
 • Avatar Molly Hallström ★★★★★ a year ago
  Kom ditt med en ljumskskada som jag hade länge. Jag fick hjälp direkt av Robin och det är jag så tacksam över! Fick behandlingar och rehab övningar. Nu är jag tillbaka i idrottslivet och är bättre än nånsin!
 • Avatar Victor RA ★★★★★ a year ago
  Åkte på ett rejält ryggskott. Blev tippsad på jobbet om resultat naprapat. Så jag bokade en tid och idag är jag helt återställd med mycket mer kunskap om kroppen en vad jag tidigare hade. Grymma övningar som har blivit en ny del av min träning. jag känner mig idag starkare och har mer förstående om hur viktigt det är med en god muskel kontroll för att utföra viktiga övningar. Jag fick både hjälp med mitt problem och även en kortare utbildning inom träning och kroppen. Kanobra!!
 • Avatar Ingela Råberg ★★★★★ a year ago
  Mycket professionellt bemötande och effektivt utnyttjande av den bokade tiden. Kom dit och kunde knappt röra nacken och fick ständigt spänningshuvudvärk sedan så länge jag kan minnas, gick därifrån med övningar för att träna upp nacke och rygg korrekt. Efter att ha gjort övningarna och 2 återbesök får jag nästan aldrig spänningshuvudvärk och nackspärren släppte redan efter några dagar med övningarna.
  Rekommenderar starkt!

Nedan kan du se några videor från nöjda kunder 🙏