Omdömen

Resultat Naprapat IconResultat Naprapat

Junohällsvägen 1, Stockholm

5,0 81 reviews

 • Avatar Oskar almgren ★★★★★ för 6 månader sedan
  Bäste Robin hjälpte mig med ett diskbråck som bråkat fram och tbx i 2 år.. både med behandling och rehabilitering!
 • Avatar Emma Sköld ★★★★★ för ett år sedan
  Kunnig, trevlig och gör ett fantastiskt jobb! Ska bli spännande att se hur kroppen svarar på övningarna jag fått. Mycket nöjd!
 • Avatar Molly Hallström ★★★★★ för 11 månader sedan
  Kom ditt med en ljumskskada som jag hade länge. Jag fick hjälp direkt av Robin och det är jag så tacksam över! Fick behandlingar och rehab övningar. Nu är jag tillbaka i idrottslivet och är bättre än nånsin!
 • Avatar Victor RA ★★★★★ för ett år sedan
  Åkte på ett rejält ryggskott. Blev tippsad på jobbet om resultat naprapat. Så jag bokade en tid och idag är jag helt återställd med mycket mer kunskap om kroppen en vad jag tidigare hade. Grymma övningar som har blivit en ny del av min träning. jag känner mig idag starkare och har mer förstående om hur viktigt det är med en god muskel kontroll för att utföra viktiga övningar. Jag fick både hjälp med mitt problem och även en kortare utbildning inom träning och kroppen. Kanobra!!
 • Avatar Ingela Råberg ★★★★★ för ett år sedan
  Mycket professionellt bemötande och effektivt utnyttjande av den bokade tiden. Kom dit och kunde knappt röra nacken och fick ständigt spänningshuvudvärk sedan så länge jag kan minnas, gick därifrån med övningar för att träna upp nacke och rygg korrekt. Efter att ha gjort övningarna och 2 återbesök får jag nästan aldrig spänningshuvudvärk och nackspärren släppte redan efter några dagar med övningarna.
  Rekommenderar starkt!

Nedan kan du se några videor från nöjda kunder 🙏