Mathias Neeraas

Leg. Naprapat med vidareutbildning inom nålbehandling

Har en bakgrund inom fotboll, styrketräning, alpint och friluftsliv. Mitt intresse för kroppen har dock alltid varit störst, därför började jag att studera på Universitet Nordland i Norge, samt vid Nordmøre folkhögskola med inriktning på idrottsvetenskap. Kort därefter vidareutbildade jag mig till naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm.

I och med att jag tränat mycket har jag därför även dragit på mig en del skador i de flesta delar av kroppen. Det har, utöver smärta, givit mig både erfarenhet och kunskap inom rehabilitering av bland annat; ryggskott, diskbråck, muskelrupturer, knä- och axelsmärtor mm.

Som naprapat är mitt mål att hitta vad som orsakar just dina besvär. Jag behandlar inte en diagnos, jag behandlar dig. Det är viktigt för mig att få fördjupad, överskådlig kunskap om mina patienter så att jag kan hjälpa dem på bästa sätt. Jag vill även att mina patienter ska även få kunskap och information om vad och hur de själv kan göra för att påskynda processen till förbättring. Det kan vara allt från att börja träna och stretcha till att bara ta sig upp ur soffan och röra på sig.

Med mina manuella tekniker och erfarenheter känner jag mig bekväm i att hjälpa dig med din smärtlindring och underlätta för en aktiv och lättare vardag.